steigerbuizen loungemeubels, alle voordelen op een rij.

atelier robuuzt

direct kopen bij de producent

Om je de verkoop kosten te besparen van een winkel, verkopen we de steigerbuizen loungemeubels uitsluitend via ons atelier te Akkrum of via onze website.

Je profiteert dus enorm door direct te kopen bij de producent.

loungebank tuin

altijd speciaal voor jou gemaakt

Wij hanteren geen voorraad. Dus de loungemeubels worden altijd speciaal gemaakt voor jou. De productie tijd van de loungemeubels is 2/3 weken.

Een klein bedrijf waar kleine oplages worden geproduceerd en daardoor krijg je je eigen unieke steigerbuizen loungebanken voor in de tuin.

lounge stoel tuin

kies voor kleur!

De loungemeubels kunnen in ELKE kleur gemaakt worden. De prijs verandert niet. Alle kleuren hebben we op voorraad liggen. Daardoor is de levertijd kort.

Weet wat je koopt. Vraag daarom ook Gratis stofstaaltjes aan.

loungeset tuin

maatwerk

Loungebank Lazy Stuff en lounge bank Melodhi kunnen wij namelijk in ELKE lengte maat maken. Ook de hoogte is aan deze steigerbuizen loungebanken aan te passen.

Deze loungemeubels passen dan ook in elke tuin, balkon of terras.

 

loungeset tuin

Waarom voldoen onze steigerbuizen meubels wel aan de 6 punten van circulair zijn.

Robuuzt.nl staat voor de meest puur en eerlijke loungemeubels die er zijn. De ontwerpen behoren toch tot de meest slim, circulair en duurzame lounge meubelen met een zeer aantrekkelijke prijs. 

Bekijk hier de 6 punten van circulariteit.

all weather loungebank tuin

weer bestendig frame

Aluminium steigerbuizen roesten, rotten en verharden niet zoals hout, wicker of kunststof. Daardoor kan het frame ook het hele jaar buiten blijven staan en gebeurt er niets mee.

lounge stoel tuin

licht in gewicht met een luchtig uiterlijk

De steigerbuizen loungebanken zijn licht in gewicht. Ze zijn daarom ook heel makkelijk te verplaatsen naar andere plek in de tuin of naar binnen in huis.

De loungemeubels zijn luchtig om te zien. Ook winterdag kijk je niet meer naar een zware houten bak.

lounge set tuin

modulair

De loungemeubels zijn onderling namelijk te koppelen. Hiervoor hebben we een speciaal koppelstuk ontwikkeld. Zo kan je van een loungebank heel makkelijk 2 lounge stoelen maken.

lounge set tuin

regenhoes op maat

Voor alle loungemeubels zijn regenhoezen op maat verkrijgbaar.

De regenhoezen zijn van een zware kwaliteit bisonyl.

lounge set tuin

A-kwaliteit vulling van de kussens

In veel kussens zit een goedkoop schuimrubber of wattenspul. Wij bezuinigen namelijk niet op de inhoud van de kussens. Door het beste comfort te krijgen in de steigerbuizen loungebanken, hanteren wij A-kwaliteit schuimrubber. Hierdoor is de kwaliteit en comfort voor vele jaren goed.

De los gevulde plof kussens hebben geen piepschuim bolletjes of ander wattenspul. De vulling wordt speciaal geproduceerd en samengesteld in ons eigen atelier. Daardoor zijn deze kussens ook 100% blijvend veerkrachtig.