ZITZAK STOEL VOOR BUITEN IN DE TUIN.

Keuze uit verschillende soorten zitzakstoelen voor buiten. De lounge stoelen voor in de tuin hebben namelijk een super comfort. 100% blijvend veerkrachtig voor het ultieme ontspannen loungen in de tuin. Het zijn dan ook geen piepschuim bolletjes in de zitzak maar een vulling die speciaal is samengesteld in ons atelier. Kortom de rolls royce onder de zitzakken.

De zitzak is makkelijk te schikken naar jou ideale zit. Je kan een beetje meer vulling naar de rug duwen dan zit je rechtop of juist meer vulling in de zitting dan zit je meer onderuit. Er is ook de mogelijkheid om er een voetenbankje voor te zetten. Maar je kan er ook een hoofdsteun op zetten. Daarmee kan je natuurlijk nog beter ontspannen.

Modern design zitzakstoelen in wel een heel comfortabel jasje.

Kies voor kleur! Je hebt de vrije keuze uit onze buitenstoffen en ook vrije keuze in de kleur. Vraag daarom gratis stofstaaltjes aan.

Bekijk hier alle voordelen van de steigerbuizen loungemeubels op een rij.

zitzak stoel

100% blijvend veerkrachtig

Industriële zitzak stoel Puffie in zwarte steigerbuizen. De zwarte buizen zijn  speciaal ontwikkeld voor buiten gebruik en verkleuren dan ook niet. Robuust design met een stoere zitzak kussen erin.

lounge stoel Black Puffie € 846,-

TIP: zitzak stoel Puffie is goed te combineren met de loungebank Melodhi of loungebank Baloe

zitzak stoel

royaal gevulde zitzak stoel

Deze zitzak stoel zit zo lekker dat je eindelijk kan ontspannen. Deze loungestoel is ook verkrijgbaar in zwarte aluminium steigerbuizen. Zie hiervoor bij de Black Puffie.

lounge stoel Puffie € 739,-

TIP: deze zitzak stoel kan zowel met aluminium arm leuningen als met houten armleuningen gemaakt worden.

zitzak stoel

ACTIE, TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD

Een heerlijk goed gevulde zitzak stoel voor buiten. Omdat deze stoel zo lekker zit hebben we er ook een loungebank bij gemaakt. Ook deze is tijdelijk in prijs verlaagd.

Loung stoel Zomer van € 750,- nu voor € 650,-

TIP: deze loungestoel heeft ook een bijpassende 2-zit loungebank.